Anasayfa


     Nikon Coolpix S100 LCD Dijital Fotograf Makinesi

   
        Detaylar
 
 
Detaylar

 

Nikon Coolpix S100 - Dijital kamera - 3D - kompakt - 16.0 Megapiksel - 5 x optik zoom - kırmızı

                 Fotoğraf Makinesi İle İlgili Bilgiler


.      Şık multi-touch kontrol kamera. Sofistike tarzı ve yüksek teknoloji parlaklık mükemmel bir karışımı, Coolpix S100 kolay harika sonuçlar elde etmek için yapmak fonksiyonları bir dizi sahiptir. Çoklu-dokunmatik kontrol paneli anında duyuları inanılmaz kolay kullanım için parmak dokunmatik. Yüksek çözünürlüklü OLED ekran etkileyici netlik, parlaklık ve renk üretimini sağlayarak, her çekimin her ayrıntı çoğalır. Herhangi bir ışık üstün performans gelişmiş, 16-megapiksel arka aydınlatmalı CMOS sensör ve 3D çekim modu gibi yenilikçi özellikler dünyanın yakalamak nasıl deneme eğlenceli hale sayesinde sağlanır.
           Şık görünüm ve kompakt gövde
    Bu elinize rahatça oturur ve her cebe rahatlıkla sığan ince bir gövdeye sahiptir.
           Büyük 3,5 inç OLED dokunmatik ekran
    Ultra yüksek çözünürlüklü ekran, canlı renk reprodüksiyonu, keskin kontrast ve geniş görüş açısı sunar. Nikon'un temizle Renkli Ekran teknolojisi parlak güneş ışığında bile, yansımaları en aza indirir, ve bir cam kapak çizilmelere karşı korur.
          Çoklu-dokunmatik kontrol
    Kapasitif çoklu dokunmatik kontrol paneli düzgün, sezgisel kullanım sunuyor. Ekranın hafif bir dokunuş odağı ayarlamak ve bir resim çekmek için yeterlidir. Parmaklarınızı yakınlaştırmak veya uzaklaştırmak, ve oynatma modunda birden fazla görüntü ve filmleri arasında hızlıca gezinmek için bir kerede iki parmak kullanmak sıkıştırın.
          3D çekim modu
     Bu 3D özellikli TV'ler ve bilgisayarlarda çalınabilir bir 3D görüntü oluşturmak için farklı pozisyonlarda alınan iki görüntü birleştirir.
          Berrak, kolay kullanımlı menü
     Tüm işlevleri net bir görünüm için büyük, yarı saydam simgeler ile dokunmatik panel kontrolü için optimize edilmiş son derece duyarlı bir grafik kullanıcı arayüzü sahiptir.
          16 megapiksel arka aydınlatmalı CMOS görüntü sensörü
     Her piksel duyarlılığının artırılması ve herhangi bir ışık üstün performans için gürültüyü azaltarak, aldığı ışık miktarını artırır.
          Nikkor geniş açı 5x zoom lens
     Bu olağanüstü hassas ve keskin çözünürlük sunuyor.
           Bulanıklık önleme teknolojisi
     Bulanıklık önleme teknolojisi otomatik sayaç dört farklı şekillerde görüntüler bulanık. Hibrit VR (Lens kaydırmalı ve Elektronik Titreşim Azaltma) kamera titremesinin etkisini azaltır.
          Yüksek ISO ışık hassasiyeti
     Yüksek ISO ışık hassasiyeti, hızlı hareket eden nesnelerde veya düşük ışık bulanık görüntü riskini azaltır. En iyi çekim seçici (BSS) otomatik olarak 10 ardışık çekim kadar keskin seçer.
          Özel ışık modları
     Atanmış ışık modları bile tripod olmadan, herhangi bir ışık altında mükemmel sonuçlar verir: Otomatik HDR arka plan ışığı sahne modu her durumda etkileyici tonal ayrıntı sunar. Gece portre modu güzel ayrıntılı gece sahneleri ve kapalı portreleri sunuyor. Gece manzara modu düşük ISO değerlerinde keskin görüntüler çekmenizi sağlar.
           Yüksek hızlı kesintisiz çekim
     Stereo ses ile Full HD (1080p) video kayıt
  Bu 15-240 fps kayıt hızları kullanarak yavaş veya hızlı hareket filmi için bir seçenek sunuyor. Kamera bir HDTV çıkışı için HDMI-CEC desteği ile dahili bir HDMI konektörü bulunmaktadır.
           Kolay panorama 360 ° / 180 °
     Bu dinamik panoramalar oluşturmak için dikey veya yatay kaydırma sağlar. Sadece deklanşöre basın ve geniş manzaraları veya renkli sualtı dünyalar çarpıcı fotoğraflar için önünüzde kamera süpürün.
           EXPEED C2 görüntü işleme sistemi
     Bu gelişmiş video kayıt, yüksek hassasiyette performans ve maksimum görüntü kalitesi sağlar.

 

 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam4
Toplam Ziyaret90011
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374
Hava Durumu
Saat